Världens Historia + Premie


Världens Historia prenumerationserbjudandeVi älskar historia! Den här tidningen kommer ta dig till världshistoriens stora och små händelser, man får läsa allt om hur man gräver fram unika människor med deras fantastiska bakgrunder och man får lär sig massor om deras dramatiska händelser som hänt dom.

Vi lär er allt om det förflutna och de fascinerande berättelser med unika illustrationer som kommer ge ett helt nytt perspektiv, både hur dåtiden och nutiden har formats under historians gång.

Att sikta högt och lågt. Våra läsare gillar innehållet, Världens HISTORIA har blivit Sveriges i särklass största historietidning.Världens Historia är en spännande och lärorik tidning som väcker världshistorien till liv och sätter dåtidens händelser i ett nutida perspektiv.

Alla artiklar är rikligt illustrerade med historiska fotografier och bilder eller förklarande kartor och överskådligt grafik.

Varje utgåva innehåller: Nytt om historien - nyheter inom arkeologi, paleontologi, krigshistoria, kriminalhistoria, konsthistoria mm.

Med sikte på historien - nya böcker, nya filmer, aktuella utställningar, historiska TV-program mm. Historisk översikt samt Fråga Historikerna.


Tidningen Världens Historia levererar förstklassigt innehåll och spännande läsning gång på gång! Har du inte stött på tidningen tidigare? Är du historieintresserad? Då har du verkligen missat någonting!

Imponera på kompisarna och familjemedlemmarna med kunskap om vår forna historia. Ta del av intressanta artiklar som rör bland annat historiska krig, begravda hemligheter och chockerande fakta.

Läs om spännande ingenjörer som bidragit till vår historia med fantastiska uppfinningar och idéer.

Tidningen Världens Historia delas ut av förlaget Bonnier Publications och kommer ut med 18 stycken spännande utgåvor varje år.

Tidningen grundades under 2005 och har under sin relativt korta tid på marknaden tagit sina prenumeranter med storm och har blivit en storfavorit och en självklarhet för många.

Beställ hem din prenumeration redan idag och ta del av allt detta och mycket mer.

världens historia prenumeration
världens historia prenumerationserbjudande
världens historia premie
världens historia erbjudande
världens historia hörlurar
världens historia erbjudande
världens historia tidning
prenumeration världens historiaVärldens Historia prenumerationserbjudande