I Form med premie

I varje nummer av I FORM får du: Inspiration till en sund livsstil på ett överskådligt och motiverande sätt, guider till hur du kan komma i form (igen) på rekordtid, inspiration till enkla och goda rätter i en stressig vardag dessutom får du tips och tricks för hur du skapar bättre balans i vardagen och hittar ett lugn.


I Form prenumeration

Vill du också leva mer hälsosamt och ha en mer aktiv och positiv vardag? Tidningen iForm är en populär tidskrift som handlar om träning och hälsa.

Prenumerera på denna och få de bästa tipsen för hur du håller dig i form direkt hem i brevlådan!

Tidningen innehåller allt som kan kännas relevant för ett hälsosamt och glatt leverne. Läs experternas utlåtande gällande mat, medicin, sex, psykologi och hudvård.

I Form vägleder dig hälso-djungeln! Redan 1987 delades den första utgåvan av iForm ut. Idag talar tidningen till en bred publik och innehållet är mycket anpassat efter läsarnas egna liv.

I början skrevs det mycket om vitaminer och mineraler i syfte att undvika de vanligaste bristsjukdomarna men idag har tidningen mer delat fokus på både fysiskt och psykiskt välbefinnande.

Tidningen delas ut i Danmark, Sverige, Norge och Finland med sitt huvudkontor i Danmark.i form premie
i form prenumeration
i form erbjudande
i form prenumerationserbjudande
i form tidning