Tidningsapp

Tidningsappar är ett bekvämt sätt att läsa dina favorittidningar på din telefon eller surfplatta. Du kan komma åt de senaste nyheterna, sporten och underhållning var som helst och när som helst. Tidningsappar har vanligtvis en layout som liknar den tryckta upplagan av tidningen, så att du enkelt kan hitta de artiklar som intresserar dig.


Hur fungerar en tidningsapp?
Vissa appar låter dig också dela artiklar med andra via sociala medier eller e-post. Om du är som de flesta människor konsumerar du nyheter via traditionella tryckta och elektroniska kanaler.

Men tänk om du kunde ha nyheterna till hands, oavsett var du är? Det är premissen bakom tidningsappar – digitala upplagor av tidningar som är designade för att läsas på mobila enheter.

Tidningsappar fungerar genom att hämta innehåll från deltagande tidningars webbplatser och mata in det i en läsarapp. Detta innebär att varje app har sitt eget utseende och känsla, såväl som sin egen uppsättning funktioner.

Hur fungerar tidningsappar?

Det finns några olika sätt att läsa tidningar på din smartphone eller surfplatta. Du kan antingen ladda ner en app för den enskilda tidningen, eller så kan du gå in på tidningens hemsida och läsa den där.

Om du väljer att ladda ner en app kommer du att kunna läsa den senaste upplagan av tidningen såväl som äldre upplagor. Du kan också spara artiklar för att läsa senare, dela artiklar med vänner och mer.

Om du istället väljer att läsa webbplatsen har du tillgång till alla artiklar på webbplatsen, men du kommer inte att kunna läsa äldre utgåvor eller spara artiklar till senare.

Typer av tidningsappar

Det finns olika typer av tidningsappar. Vissa appar låter dig läsa nyheterna, medan andra låter dig skapa och dela dina egna nyheter.

Den vanligaste typen av tidningsapp är en som helt enkelt låter dig läsa nyheterna. Dessa appar har vanligtvis en anpassad layout som gör det enkelt att läsa artiklar på en liten skärm.

De flesta av dessa appar låter dig också spara artiklar för offlineläsning, vilket är användbart om du reser eller inte har tillgång till en Wi-Fi-anslutning.

Vissa tidningar har också sina egna appar som låter dig skapa och dela dina egna berättelser. Dessa appar innehåller ofta verktyg för att ta foton och videor, samt lägga till text och klistermärken till dina skapelser.

Vissa av dessa appar låter dig också dela dina berättelser med andra människor på webbplatser för sociala medier eller via e-post.

Fördelar med att använda tidningsappar

Tidningsappar ger ett enkelt och bekvämt sätt för människor att läsa nyheterna. De erbjuder en mängd olika funktioner som är användbara för både ivrig läsare och de som bara ibland kollar rubrikerna.

Tidningsappar har vanligtvis en layout som liknar den tryckta upplagan av tidningen, vilket gör det enkelt för läsarna att hitta de artiklar de är intresserade av.

Dessutom tillåter många tidningsappar användare att spara artiklar för senare läsning, dela dem med andra, eller skriv ut dem.

En annan bra funktion med tidningsappar är att de ofta innehåller innehåll som inte är tillgängligt på webbplatsen.

Till exempel innehåller appen New York Times videor, interaktiv grafik och bildspel som inte finns på webbplatsen. Detta extra innehåll gör appen till en värdefull resurs för människor som vill hålla sig uppdaterade om aktuella händelser.

Readly

Ett av de nyare och mest populära sätten att få dina nyheter är att använda en app som heter Readly. Readly är en prenumerationstjänst som ger dig tillgång till mer än 8 000 tidskrifter och tidningar från hela världen. Det är mycket innehåll! Och eftersom Readly är en app är den enkel att använda.

Om du letar efter en one-stop-shop för alla dina behov av att läsa tidningar och tidningar, leta inte längre än Readly. För en månatlig prenumerationsavgift kan du få tillgång till mer än 8 000 tidskrifter och tidningar från hela världen. Detta inkluderar både välkända titlar och mindre kända publikationer som du kanske inte kände till tidigare.

Det som är bra med Readly är att du kan komma åt det på vilken enhet som helst. Oavsett om du använder din dator, surfplatta eller telefon kan du läsa dina favorittidningar och tidningar när och var du vill.

Dessutom finns det inga annonser i appen så du kan fokusera på innehållet utan att bli avbruten.

Om du letar efter ett nytt sätt att läsa dina favorittidningar och tidningar, se till att kolla in Readly – du kommer inte att bli besviken.

Vad är Arcy?

Arcy laddar ner artiklar från olika av Bonniers och låter användaren läsa dem offline. Du kan spara artiklar för offlineläsning, dela dem med andra och till och med läsa dem högt med text-till-tal. Arcy stöder även både stående och liggande läge, vilket gör det enkelt att använda på telefoner och surfplattor.

Vad är Wype?

Wype är en app som låter användare läsa tidningar och tidskrifter på sina telefoner eller surfplattor. Appen har ett bibliotek med över 50 olika titlar från Bonnier Den erbjuder även offlineläsning, så att användare kan komma åt innehåll även utan internetanslutning. Wype är tillgängligt för Android- och iOS-enheter.

Tidningar har funnits i århundraden, och sättet vi läser dem på har förändrats mycket under den tiden. Nuförtiden får de flesta sina nyheter från internet, men det finns fortfarande vissa som föredrar att läsa en pappersversion. Det finns några olika sätt att göra detta på, men det vanligaste är att använda en app på din telefon eller surfplatta.

Det finns några olika sätt att få en tidning på din telefon eller surfplatta. Du kan vanligtvis hitta en app för din lokala tidning, eller så kan du använda en aggregatorapp som Flipboard eller Feedly för att läsa artiklar från många olika källor. Oavsett vilket sätt du väljer är processen ganska enkel: öppna bara appen och börja läsa.

En av fördelarna med att läsa tidningar på din telefon eller surfplatta är att du enkelt kan spara artiklar till senare.