M-magasin med premie

M-magasin är tidningen för dig som fyllt 50, och som vill fortsätta leva ett rikt och intressant liv. Fokuset ligger på relationer, hälsa och ekonomi, bara för dig.


M-magasin erbjudandeM-Magazine är en tidning för kvinnor som befinner sig i spännande livsfaser. Här kan du läsa om mode, mat, konst och andra allmänna råd och tips om hur du aktivt skapar en hälsosammare livsstil.

Varje nytt nummer ger också rese-, guide- och tidningsrepresentanter. Känn igen livshistorier och bekanta dig med olika grupplistor.

M-Magasin-tidningen är för dig som är nyfiken, den står för Mappies-Mature, Affluent Pioneering People. Tidningen ger dig mycket läsning och en överblick över situationen.

Förutom underhållning hittar du också goda råd om kropp och själ, familjeliv och ekonomi. Med noggrant utformat innehåll och begåvade författare lyfter tidningen också djupa livsproblem.

En livsstilsmagasin skapar ett oberoende, uppdaterat och spännande utrymme för dig. Om du ska resa snart, eller bara vill börja om igen? Bekanta dig med M Magazine och njut av en prenumeration.M-Magasin är tidning som riktar sig till kvinnor i en spännande fas utav livet. Här kan du bland annat läsa om mode, mat, konst, samt andra allmänna råd och tips om hur du aktivt skapar dig en sundare livshållning. I varje nytt nummer erbjuds även resor, tillsammans med en guide och representant för tidningen.

Möt livsöden och bekanta dig med dem olika panellisterna. Tidningen M-Magasin är för dig som är nyfiken, och står för Mappies – Mature, Affluent Pioneering People. Tidningen ger dig mycket läsning och koll på läget.

Förutom nöjesting så finner du goda råd inom kropp och själ, familjelivet samt ekonomin. Med ett välarbetat innehåll och duktiga skribenter belyser även tidningen djupa livsfrågor. Ett livsstilsmagasin som skapar ett rum för dig att bli självständig, uppdaterad och upplyft.

Om du ska ut och resa snart, eller kanske bara önskar en nystart? Bekanta dig gärna med M-magasin, och unna dig en prova-på prenumeration.

m-magasin premie
m-magasin erbjudande
m-magasin prenumeration
m-magasin prenumerationserbjudandeM-magasin med premie