Damernas Värld + solskydd från EVY

Damernas Värld + solskydd från EVY.
Om din premie:

EVY är fjäderlätt, lämnar ingen vit hinna och täpper inte till porerna. Den milda, allergitestade formulan är lämplig även för den med eksem eller aknehy.


Ditt pris: 199kr

Värde: 793kr

Mer info hos Damernas Värld...

EVY SUNSCREEN MOUSSE

är baserad på patenterad svensk hudvårdsteknologi. Formulan bildar ett skyddsmembran som förstärker hudens naturliga försvar och fördelas i hela det översta hudlagret. Den snabbabsorberande moussen gör det enkelt att applicera rätt mängd skydd.

EVY gnids ej av vid bad eller svett och ger ett effektivt skydd i solen samt mot hudirriterande ämnen. Utmärkt för mycket ljus och överkänslig hy. Med EVY kan du skydda dig mot solens förtidsåldrande och uttorkande effekt men ändå få en solbrun färg.

  • SPF 30.
  • 100 ml.
  • Värde 169 kr.

DAILY UV FACE MOUSSE

är ett dagligt skydd mot sol och yttre föroreningar. En ansiktsmousse som förstärker hudens skyddsbarriär och förebygger tidiga ålderstecken.

Produkten är berikad med bland annat C- och E-vitamin, hyaluronsyra och kollagen samt flera vårdande ingredienser som hjälper till att förebygga pigmentfläckar och för tidigt åldrande orsakat av solen.

De aktiva ingredienserna, tillsammans med den unika hudvårdsteknologin, gör att huden får ett långvarigt och effektivt skydd mot miljömässig påverkan och fria radikaler som kan bildas av sol och föroreningar.

EVY passar alla hudtyper och formulan används med fördel under makeup, då den även skyddar mot smink som eventuellt kan irritera huden. EVY Daily UV Face Mousse fungerar utmärkt ensam men även över din ordinarie hudvård.

  • SPF 30.
  • 75 ml.
  • Värde 229 kr.


Mer info hos Damernas Värld...