ToppHälsa avkopplande hudvård IDUN Minerals by Agneta Sjödin

ToppHälsa avkopplande hudvård IDUN Minerals by Agneta Sjödin
Om din premie:

IDUN Minerals har utvecklat tre hudvårdsprodukter i ett nära samarbete med TV-profilen och författaren Agneta Sjödin.


Ditt pris: 199kr

Totalt värde: 807kr

Mer info om erbjudandet...

Avkopplande hudvård IDUN Minerals by Agneta Sjödin

Produkterna är utvecklade och tillverkade i Sverige och förpackningarna är av hållbar PE-plast med en design som är inspirerad av mötet mellan hav och sand. Hudvårdsprodukterna är en inbjudan till att ta hand om sig själv lite extra och ge kroppen och sinnet en chans att koppla av.

IDUN Minerals by Agneta Multi Balm

En rik multifunktionell omvänd emulsion, där majoriteten av formulan är baserad på oljor och vatten står för en mindre del. Detta ger huden en långvarig fukt och vårdande ingredienser så som Vitamin E, Sheasmör, Niacinamide och Hyaluronsyran ser till att återfukta, skydda och reparera huden. 50 ml. Värde 179 kr.

IDUN Minerals by Agneta Face Serum Gel

En 2-i-1 vattenbaserat serum och ansiktsgel som återfuktar, friskar upp och jämnar ut huden. Lättviktsformulan absorberas snabbt och ger huden fukt och lyster. 50 ml. Värde 179 kr.

IDUN Minerals by Agneta Body Creme

En rikt återfuktande hudkräm, berikad med flertalet oljor och sheasmör för en lyxig och djupt fuktgivande känsla på huden. Kroppskrämen ger näring, stärker fuktbarriären och ökar hudens elasticitet med hjälp av de vårdande ingredienserna med nordiskt ursprung. 200 ml.
Värde 149 kr.Mer info om erbjudandet...