mama + solskydd från Oriflame

mama + solskydd från Oriflame.
Om din premie:

Multiskyddande solkräm med bredspektrums-UV-filter, hög SPF och vitamin E + lugnande aftersun gel som omedelbart svalkar solbränd hud.


Ditt pris: 199kr

Totalt värde: 813kr

Mer info om erbjudandet hos Mama...

Solskydd från Oriflame

Lotion Body + Face SPF 30 High

Multiskyddande solkräm med avancerad Multi-Rays Technology med bredspektrums-UV-filter, hög SPF och vitamin E. Skyddar huden mot solens skadliga strålar och luftföroreningar.

En kraftfull blandning av nordiska ingredienser med hjortron och bomull berikar huden med antioxidanter, motverkar oxidativ stress, håller huden mjuk och skyddar mot uttorkning.
Solkräm: 125 ml

After Sun Jelly Body + Face

Lugnande gel som omedelbart svalkar solbränd hud. Unik Cool’n Soothe-textur som är berikad med glaciärvatten och återfuktande hjortronextrakt som hjälper till att ge en varaktig känsla av kyla på upp till -2 grader.

Lämnar huden intensivt återfuktad med en behaglig, sval fräschhet. Absorberas snabbt. Dermatologiskt testad.
Gel: 150 ml

För Oriflame är skönhet en livsstil – att vara hälsosam, njuta av vacker hy, att uttrycka sig själv och ha roligt tillsammans. Samtidigt vill de ta fram produkter som är säkra, pålitliga och resultatinriktade. Denna filosofi är det som vägleder deras produktutveckling, att skapa produkter som du kan lita på.

Värde 517 kr.Mer info om erbjudandet hos Mama...