M-magasin + Resekit från Yvonne Ryding/Amelia Adamos hårserie

Yvonne Ryding och Amelia Adamos hårserie samt fina 2 necessärer i sammet
Om din premie:

Resekit från Yvonne Ryding och Amelia Adamos hårserie samt fina 2 necessärer i sammet.


Ditt pris: 258kr

Totalt värde: 1062kr

Mer info hos M-magasin...

Schampo

Schampo för moget hår som hjälper behandlat och färgat hår, skyddar det mot slitage och gör så att färg stannar kvar längre. Produkten är även anpassad för att hjälpa en torr och trött hårbotten. Ett fantastiskt schampo baserat på modern teknologi med milda tensider.
Resestorlek 50 ml. Värde 40 kr.

Leave-In balsam

Ett hårbalsam som lämnas kvar i håret, så att det går lättare att reda ut. Innehåller bland annat arganolja vilket hjälper ett trött, färgat och slitet hår att bli mjukt, fylligt och glansigt, utan att håret blir tungt och platt. Efter schamponering och lätt handdukstorkat hår, ta ca en tsk (beroende på hur mycket hår du har) och krama in det i toppar och längder runt om i håret. Undvik att gnid in i hårbotten. Ta därefter en borste eller kam och red ut håret.
Resestorlek 50 ml. Värde 40 kr.

Prestyling

En hårspray som gör att håret känns tjockare och enklare att frisera och gör så att frisyren sitter bättre. Gör att håret blir mer följsamt och fylligt utan att tynga ned håret. Resestorlek 50 ml. Värde 65 kr.

Necessär och sminkväska i sammet

Rymlig och lyxig necessär i röd, mjuk sammet med svarta detaljer med mått 24 x 19 x 11 cm. Matchande fin sminkväska med mått 15 x 10 x 5 cm. Båda har fodrad insida i nylon som är avtorkbar.
Värde: 249 kr resp 179 kr.Mer info hos M-magasin...