M-magasin + vacker makeup från Maria Åkerberg

M-magasin makeup från Maria Åkerberg som premie

Om din premie:

Ögonskuggan Shiny Apricot, Rouge Blush Caramel och Lip Care Colour Happiness alla från Maria Åkerberg.


Ditt pris: 199kr

Totalt värde: 1062kr

Mer info om erbjudandet hos M-magasin...

Ögonskugga Shiny Apricot

En ögonskugga från Maria Åkerberg stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är en växt- och mineralbaserad produkt som ger vacker, hållbar färg samtidigt som den vårdar huden och låter den andas. Ögonskuggorna innehåller mycket pigment och bara precis så mycket olja och vax som är nödvändigt. Därför är de mycket dryga. Ögonskuggan Shiny Apricot är en varm, aprikosfärgad puderögonskugga med skimmer.
1,5 g.
Värde 149 kr.

Rouge Blush Caramel

Få makeuptrick fungerar så väl som att ge färg och lyster till ansiktet med hjälp av rouge. Rouget från Maria Åkerberg är ett växt- och mineralbaserat rouge som ger en vacker och hållbar färg, samtidigt som den vårdar huden och låter den andas. Det innehåller mycket pigment och bara precis så mycket olja och vax som är nödvändigt.

Därför är de mycket dryga. Blush Caramel är ett puderrouge i en neutral nyans, någonstans mellan rosa och nougat.
2,5 g.
Värde 189 kr.

Lip Care Colour Happiness

Mineralbaserade pigment ger en vacker och hållbar färg, samtidigt som vegetabiliska oljor och vax vårdar och skyddar dina läppar. Lip Care Colour Happiness är ett korallfärgat läppstift i en varm nyans med gyllene skimmer. Perfekt när du vill ha mättad färg med kompakt täckningsgrad.
4 g.
Värde 199 kr.Mer info om erbjudandet hos M-magasin...
© Copyright 2007 - 2021
tidningspremier se logo