Damernas Värld + Lyxig Hudvård från Babor

Damernas Värld och Lyxig Hudvård från Babor som prenumerationspremie

Om din premie:

Tre lyxiga hudvårds-produkter från Babor.


Ditt pris: 258kr

Totalt värde: 1108kr

Mer info om erbjudandet hos Damernas Värld...

Hy-Öl + Phytoactive Base

Phytoactives kompletterar rengöringen med HY-ÖL och innehåller utvalda örtextrakt skräddarsydda efter hudtyp. Innehåller utrensande småborreextrakt och extrakt av mint, björk och rosmarin som vitaliserar och aktiverar huden redan vid rengöring. Phytoactive Base passar torr och fuktfattig hud.

Applicera 4 pump Hy-Öl på torr hud och massera in på ansikte, hals och dekolletage. Följ upp med 2 pump phytoactive och massera in, tillsätt sedan lite svalt vatten så att det bildas en emulsion. Skölj av med vatten.
50 + 30 ml.
Värde 124 kr.

Dr. BABOR Collagen booster cream 15 ml

Kollagenuppbyggande 24-timmars kräm som fyller ut huden inifrån, minskar linjer och rynkor samt förbättrar hudens elasticitet. Nyckelingrediensen är en högteknologisk tripeptid lösning stärker strukturen av kollagen och elastin och förbättrar hudens elasticitet och flexibilitet.

Maximalt återfuktande och fuktbindande effekt med hyaluronsyra och marint kollagen. Resultatet är fylld, fast och spänstig hud.

Applicera på ansikte, hals och dekolletage efter rengöring morgon och/eller kväll.
15 ml.
Värde 393 kr.

DOCTOR BABOR Glow Bi-Phase Ampoules

Innovativ två-fas-ampull för maximal lyster och vitalitet. En unik kombination av högkoncentrerat serum och vårdande växtoljor. När ampullen skakas bildas en olja-och-serummix där lipider berikade med aktiva ingredienser fungerar som en kräm.

Huden får en jämnare textur och mer blir mer elastisk. Huden skyddas mot miljörelaterat åldrande samtidigt som den får maximal lyster.

Morgon och kväll efter rengöring av huden. Skaka ampullen kraftigt före användning, så att de två faserna blandas jämnt.

Bryt sedan ampullen vid markeringen på flaskhalsen med hjälp av bifogad ampull-öppnare eller med en servett, häll ut koncentratet i handflatan, applicera på ansikte, hals och dekolletage med en lätt massage.
3 x 2 ml.
Värde 246 kr.Mer info om erbjudandet hos Damernas Värld...